Ce fel de materiale electrice alegem ?

Fiecare dintre noi a fost pus (odata sau de mai multe ori) in situatia de a achizitiona materiale electrice pentru proiectele proprii. Astfel, am ajuns in situatia de a cauta si alege materiale electrice care sa corespunda cerintelor din proiect (specificatiilor tehnice), solicitarii electricianului, sfaturilor apropiatilor sau chiar (cum se mai zice) “dupa ureche”. Piata … Citește mai mult

Aparataj Gewiss si soluții de iluminat premium

Va prezentăm inca un proiect finalizat! Am transformat locuința clientului nostru într-un spațiu modern și funcțional, furnizând prize și întrerupătoare tactile Gewiss, de înaltă calitate, completate de lumini premium cu bandă LED. Mulțumim pentru încredere și pentru oportunitatea de a vă arăta rezultatul minunat.

Aparataj Livolo și soluții de iluminat premium

Ne bucuram de fiecare proiect finalizat! 🎉 Unul dintre clienții noștri a ales să-și modernizeze casa cu cele mai rafinate și elegante materiale electrice premium de la noi. Prizele și întrerupătoarele tactile Livolo cu rame de sticlă au dat un plus de stil și sofisticare locuinței sale. Suntem extrem de încântați că am reușit să contribuim la transformarea acestui spațiu într-un veritabil refugiu al confortului și frumuseții. 💡 Mulțumim pentru încrederea acordată și pentru că ne-ați permis să pozăm casa voastră impresionantă! 📸 Dacă și tu vrei să-ți aduci un strop de eleganță și funcționalitate în casă, te așteptăm cu drag să descoperi gama noastră de materiale electrice premium.

Aparataj Livolo

Dorim să împărtășim cu voi încă o poveste de succes! 🎉 Unul dintre clienții noștri a decis să-și modernizeze casa cu cele mai elegante și rafinate materiale electrice premium. A ales prize și întrerupătoare tactile cu rame de sticlă de la noi și rezultatul este spectaculos! ✨ Aprecierile și feedback-ul pozitiv al clienților noștri ne motivează să continuăm să oferim produse de calitate și design unic. Mulțumim pentru încredere!🙏🏼

LIVOLO este un brand internațional, cu produse premium, certificate CE si ROHS, vandute la nivel mondial. LIVOLO imbina tehnologia avansata de control al iluminatului cu designul deosebit, rezultand produse de calitate superioara. Intrerupatoarele tactile (touch) LIVOLO furnizeaza toate funcțiile necesare controlului iluminatului in orice spațiu (rezidențial, hotelier, sali conferințe, etc.). De asemenea, prizele LIVOLO oferă toate variantele necesare alimentarii electrice si transmisilor de date.


Puteți descoperi mai multe informații despre produsele LIVOLO accesand secțiunea “Cataloage” precum oferta noastră de intrerupatoare si prize.

Dacă și tu vrei să-ți transformi locuința într-un spațiu sofisticat, te așteptăm cu brațele deschise în magazinul nostru online!